Puistoblues 2014

Categories:Uutiset
Joose

Puistoblues järjestetään Järvenpäässä 25.-29.6. ja sieltä saa myös Ruisherkkua!

Varmistimme jälleen uusia tapahtumia kesän 2014 kalenteriin. Puistobluesissa emme ole aiemmin käyneet, mutta tokihan Ruishukka kuuntelee yleisön pyyntöjä. Tänä vuonna yleisön pyyntöä on kuunneltu myös artistibuukkauksissa, joissa on painotettu perinteistä, puhdasoppista bluessoundia. Emme malta odottaa!

Puistoblues on jokavuotinen Järvenpäässä järjestettävä blues-festivaali. Kokonaiskäyntimäärän perusteella viisipäiväinen Puistoblues on Suomen viiden suurimman festivaalin joukossa. Tapahtumaan kuuluu Vanhankylänniemessä järjestettävän pääkonsertin lisäksi ilmaisia katukonsertteja, lastentapahtumia sekä klubeja.

Puistoblues on Suomen suurin talkoovoimin järjestetty festivaali

Tapahtuma on järjestetty alusta alkaen täysin talkootyönä, ja Puistoblues on nykyään Suomen suurin talkoovoimin järjestetty festivaali. Ruishukan mielestä tämä on hatunnoston arvoinen juttu!

Seuraa tuoksua Ruisherkun luo 25.-29.6.2014!

Author:

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url