Leivon Leipomo ja Ruisherkku yhteistyöhön

Categories:Uutiset
Joose

Tamperelainen Leivon Leipomo ja Ruisherkku ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Jatkossa Ruisherkun raaka-aineena käytettävä ruisleipä on Leivon Leipomon toimittamaa.

Ruisherkku on snacks-tyyppinen pikaruokakonsepti, joka koostuu lämpimänä tarjoiltavista valkosipulivoissa paahdetuista ruisleipäpaloista lisukkeineen. Ruisherkkua tarjotaan erilaisissa kesätapahtumissa ympäri Suomen jo kolmatta vuotta.

“Ruisleivässä tärkeintä on hyvän maun lisäksi oikea koostumus ja ruispitoisuuden on oltava riittävän korkea. Leivon Leipomolla on pitkät perinteet ruisleivän leipomisessa ja halu kehittyä jatkuvasti. Valikoimissa on monia eri ruisleipiä, joten valinta yhteistyökumppaniksi oli helppo”, kertoo Ruisherkkuyrittäjä Hanna Häppölä.

Leivon Leipomo Oy on Tamperelainen yli 100-vuotias perheyritys. Leivo on erityisen tunnettu maankuulusta Arinarievästään ja laajasta ruisleipävalikoimastaan. Leivon Leipomo lähti suurella kiinnostuksella mukaan raaka-ainetoimittajaksi Ruisherkulle.

“Ruisherkku on selvästi erilainen vaihtoehto jo hieman tylsäksi käyneeseen tapahtuma-ruokailuun. Heti tuotteeseen tutustuttuamme uskoimme, että tällaiselle maukkaalle ja kotoiselle katuruokavaihtoehdolle on paljon tulevia ystäviä ympäri Suomea”, kommentoi Leivon Leipomo Oy:n toimitusjohtaja Harri Jaakkola.

Ruisherkku lähtee kolmanteen kesäkauteen uusin eväin

Ruisherkku aloitti kolmannen kesäkautensa toden teolla kesäkuun alusta. Kiivaan kesäsesongin aikana Ruisherkku on mukana lähes 40 tapahtumassa pääosin eteläisessä Suomessa. Suurin suosio löytyy kesäfestivaaleilta, jonne Ruisherkku tuo vaihtelua makkaraperunoiden ja muikkujen rinnalle.

“Ruisherkku on otettu erittäin hyvin vastaan ja jo nyt tapahtumiin tullaan vartavasten syömään Ruisherkkua. Tavoitteenamme on edelleen kasvaa voimakkaasti ja vähintään kaksinkertaistaa Ruisherkun myynti vuosittain. Tavoitteen saavuttamiseksi etsimme parhaillaan franchising-yrittäjiä erityisesti Pohjois-Suomen tavoittamiseksi”, kertoo Hanna Häppölä.


Lisätietoja antavat:

Leivon Leipomo Oy
Toimitusjohtaja Harri Jaakkola
puh. 0500 – 734 052
harri.jaakkola@leivonleipomo.fi

Ruisherkku / Huippumyynti Oy
Yrittäjä Hanna Häppölä
puh. 050 – 4097 628
hanna@ruisherkku.fi

Author:

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url