Kotkan Meripäivät 24.-26.7.2014

Categories:Uutiset
Joose

Kotkan Meripäivät on yksi Suomen suosituimmista kesätapahtumista noin 200 000 vieraallaan. Meripäivät järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1962 ja idean isänä oli Kotkan Nuorkauppakamari. Viiden vuosikymmenen aikana tapahtuma on kasvanut hurjasti ja vetää vuodesta toiseen väkeä ympäri Suomen.

Ennen meripäiviä Kotkassa järjestetään vanhojen purjealusten Gangut Regatta. Laivat kokoontuvat Kotkaan 22.7. ja jatkavat sieltä edelleen Hangon kautta Turkuun. Kannattaa käydä katsastamassa hienoja purjealuksia ja osallistua samalla Riilahden taistelun 300-vuotisjuhliin.

Kotkan Meripäivät täyttävät koko kaupungin. Ruisherkkua on tarjolla Meripäiväareenalla aina tilaisuuksien yhteydessä. Illan konserteissa on artisteja joka makuun Jukka Pojasta Yöhön ja Bat & Ryydistä Vesku Loiriin. Klikkaa banneria niin näet päiväkohtaisen ohjelman. Hankkiudu siis Meripäiväareenalle, meidät löydät seuraamalla tuttua tuoksua!

Kotkan Meripäivät

Author:

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url