Kesäkausi jatkuu

Categories:Uutiset
Joose

Vielä on kesää jäljellä! Vaikka syysateet ovat vallanneet Suomen, ei kannata vaipua epätoivoon. Ruisherkkua on elokuussa tarjolla vielä kahdessa huikeassa tapahtumassa; Ysäribileissä Suvilahdessa ja Kokkolan Venetsialaisissa.

We love 90’s

ysari

Kesän suurin ysäritapahtuma kerää kokoon käytännössä kaikki kovimmat eurodance-nimet, joista suurin osa jopa näyttäisi keikkailevan alkuperäisessä kokoonpanossa. Huikeaa spektaakkelia juontamaan on kaivettu naftaliinista itse Pertti “S-Danger” Salovaara seuranaan Ari Peltonen & Jocka Träskbäck. Jumaleisson!

Tsekkaa lisäinfot ja esiintyjät linkin takaa.

Kokkolan Venetsialaiset

fiiliskuva venetsialaiset 2014 PAULA

Kokkolan Venetsialaiset on kasvanut kaupungin suurimmaksi tapahtumaksi ja sinne odotetaan viikonlopun aikana kymmeniä tuhansia kävijöitä. Keskuspaikkana toimii Kauppatori ja siellä esiintyvät mm. Mikael Gabriel, Pariisin Kevät ja Paula Koivuniemi. Ruisherkkua on tarjolla perjantai – ja lauantai-iltoina.

Tapahtuman lisäinfon löydät täältä.


Author:

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url