Juhannuksesta alkaa kovin Ruisherkkukesä ikinä!

Categories:Uutiset
Joose

rammstein

Kiivain Ruisherkkusesonki starttaa juhannuksesta, jolloin hiukopalaa on tarjolla viime vuoden tapaan Kalajoen Juhannuksessa ja Nummirockissa. Niiden jälkeen vauhti senkun kiihtyy: seuraavina viikonloppuina rokataan Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa! Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin tämä kolmikko myydään loppuun, mutta ei hätää: meidät löytää tuttuun tapaan mm. Riksurockista, Pioneerifestivaaleilta, Wanajasta, Tikkurilasta, Porisperestä ja Vauhtiajoista.

Festareiden lisäksi Ruisherkku maistuu mainiosti myös oluiden kanssa: meidät löytää Suuret oluet, pienet panimot -tapahtumista sekä Helsingistä että Jyväskylästä, ja luonnollisesti jo perinteeksi muodostuneilta Kymijoki Beer festivaaleilta (jossa Ruishukkakin nappaa pari olusta). Kalenteriin mahtuu myös Tangomarkkinat sekä Imatran 90’s -bileet, Kirvatsin Jytä ja Työväen musiikitapahtuma, ja tietysti tulisten makujen ystäville Tampereen Chilifest. Kaikki tapahtumamme löydät kalenterista, ja lisää on vielä tulossa!

poppamiesKesän uutuutena Ruisherkun lisukkeeksi ovat löytäneet tiensä myös Poppamiehen dipit. Tapahtumista riippuen tarjolla on Savuomena-, Chili-, Barbeque- ja Sinihomejuustodippejä, tietenkään klassista omaa valkosipulidippiämme unohtamatta. Muista myös, että kaikille Ruisherkun Facekavereille tarjoamme kesän ajan toisen dipin kaupan päälle – käy siis tykkäämässä meistä jos et vielä ole sitä tehnyt.

Nähdään pian!

Author: