Avoimet työpaikatJoose

tori4

Etsimme kesäkauden 2017 tapahtumiin reippaita, aktiivisia ja oma-aloitteisia keikkatyöntekijöitä.

Tiiminvetäjä

Tiiminvetäjä vastaa myyntipisteen pyörittämisestä. Ruisherkun teltalla on päivästä ja tapahtumasta riippuen lisäksesi 1-4 työntekijää. Tärkein tehtäväsi on ylläpitää positiivista meininkiä päivästä riippumatta ja saada kauppa käymään.

Tiiminvetäjän vastuulla on:

  • Myyntipisteen pyörittäminen ja positiivisen myyntihengen ylläpitäminen
  • Myyntipisteen rakentaminen ja purkaminen yhdessä Roudarin kanssa
  • Kuljettamiseen käytetyn perävaunun noutamisesta ja palauttamisesta sovittuun paikkaan tarvittaessa
  • Hankintojen tekeminen tukusta viikonlopun aikana

Tiiminvetäjän tehtävien lisäksi työhön kuuluu Ruisherkun valmistamista, myyntiä ja maistatusta. Vetäjä näyttää omalla esimerkillään miten homma toimii!

Työtä on tarjolla viikonloppuisin tapahtumien mukaisesti. Tyypillisesti työtä on ainakin perjantaina ja lauantaina, joidenkin tapahtumien alkaessa jo keskiviikkona tai torstaina, ja jatkuessa aina sunnuntai-iltaan saakka. Olet paikalla ensimmäisenä ja lähdet viimeisenä, joten päivät ovat pitkiä ja käytännössä viikonlopun aikan kertyy useimmiten koko työviikon tunnit. Vastapainoksi viikolla on vapaa-aikaa 2-5 päivää ja aikaa jää myös kesästä nauttimiseen.

Etsimämme vetäjä on:

  • Iloinen ja positiivinen hengenluoja
  • Oma-aloitteinen työmyyrä, joka jaksaa painaa pitkää päivää
  • Tuloshakuinen myyjä

Ajokortti on edellytys työssä toimimiselle. Hygieniapassi ja alan kokemus on plussaa. Ruisherkun tukikohta on Hyvinkään kupeessa, ja tiiminvetäjä on optimitilanteessa sijoittunut n. 100 km säteelle.

Järkevän peruspalkan lisäksi onnistuneesta keikasta maksetaan bonus.

Festivaali/tapahtumatyöntekijä

Työ koostuu Ruisherkun valmistamisesta, myynnistä ja maistatuksesta sekä myyntipisteen rakentamisesta ja purkamisesta. Työtä on tarjolla viikonloppuisin tapahtumien mukaisesti. Tyypillisesti työtä on ainakin perjantaina ja lauantaina, joidenkin tapahtumian alkaessa jo keskiviikkona tai torstaina, ja jatkuessa aina sunnuntai-iltaan sakkaa.

Etsimämme työntekijät ovat aktiivisia, iloisia ja heillä on työnteon suhteen terve asenne. Hygieniapassi ja ajokortti ovat plussaa. Työn etuna on hyvä taustamusiikki ja mukavat asiakkaat. Työ soveltuu myös alaikäiselle.

Viikonlopun aikana työpäivät ovat toiveittesi mukaan 8-12 tunnin mittaisia, joten saat viikonlopun kuluessa saat halutessasi täyteen täyden työviikon tunnit.

Roudari

Roudari tekee ennen tapahtumaa tarvittavat hankinnat ja lastaa Ruismobiilin kyytin tarvittavat kamppeet. Keikan jälkeen tavarat tuodaan takaisin ja siivotaan vermeet jotta kaikki on valmista seuraavaa keikkaa varten. Keikasta riippuen valmistautumiseen tarvitaan 0,5-2 päivää, purkaminen on 2-4 tunnin juttu. Roudauksen jälkeen roudari ehtii huilata hetken aikaa, jonka jälkeen virtaa riittää vielä Ruisherkun myymiseen viikonlopun ruuhkatunteina.

Roudarilla on taskussa vähintään B-kortti ja hän peruuttaa tarvittaessa peräkärryn sujuvasti ahtaaseenkin rakoon. Roudarilla on ruista ranteessa (ainakin kesän jälkeen) ja pikkutunneille valvominen ei tuota ongelmia. Roudari on tarkka ja siisti.

Roudarin homma painottuu viikonloppuihin ja työ on täyspäiväinen. Esimerkiksi kolmipäiväisen festariviikonlopun (to+pe+la) valmistelut alkavat tiistaina iltapäivällä tai viimeistään keskiviikkoaamuna. Keikkapaikalle lähdetään torstaina kukonlaulun aikaan ja kuorma on purettu sunnuntai-aamuna jolloin pääset vaihtamaan pariksi päiväksi vapaalle. Maanantai on vakiovapaapäivä ja viikosta riippuen voit lomailla 1-3 päivää viikossa.

Ruisherkku-yrittäjä

Haluatko hoitaa itse homman alusta loppuun itsenäisesti franchising-yrittäjänä? Onnistuu. Lue lisää Ruisherkku-yrittäjäksi -sivulta.

Hakeminen

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa miksi juuri sinä olisit oikea valinta työhön.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: hanna(ä)ruisherkku.fi
Lisäkysymykset puhelimitse: 050-4097628 / Hanna

Vastaa

Viestisi*

Voit käyttää näitä HTML koodeja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nimi*
Sähköposti*
Sivusto