Haluaisitko olla Ruisherkku-yrittäjä?Joose

Haaveiletko yrittäjyydestä? Ruisherkku on helppo tapa aloittaa oma yritystoiminta. Toimimme franchising -periaatteella, eli saat käyttöömme valmiin, toimivan konseptin ja tietysti toimiviksi havaitut käytäntömme.

Helposti yrittäjäksi

Aloituskustannukset ovat hyvin edulliset ja me tulemme mukaan ensimmäiselle keikallesi näyttämään kädestä pitäen kuinka homma toimii. Raaka-aineet ovat edullisia eikä rahaa sitoudu suureen varastoon. Reipas yrittäjäpariskunta pystyy pyörittämään yhtä myyntipistettä kaksinkin, joten ulkopuolista työvoimaa ei välttämättä tarvita kuin suurimpiin tapahtumiin.

Työ ei vaadi aiempaa yrittäjäkokemusta tai ravintola-alan tuntemusta. Hyvän asenteen lisäksi ajokortti ja hygieniapassi sen sijaan ovat välttämättömiä. Lisäksi tarvitaan pakettiauto tai henkilöauto + peräkärry tavaroiden kuljettamiseen sekä pienehkö varastotila niiden säilytykseen. Kiinteitä toimitiloja et tarvitse.

Valmis aloituspaketti sisältää aivan kaiken mitä tarvitset toiminnan aloittamiseen. Meillä on myös valmiit ja helpot raporttipohjat viranomaisia ja toiminnan seurantaa varten. Aloituskustannukset ovat edulliset, ne ovat ainoastaan murto-osan esimerkiksi ravintolan perustamiseen vaadittavista investoinneista. Toimivan konseptin ansiosta toimintasi on todennäköisesti voitollista ensipäivästä lähtien!

Kenen kannattaa lähteä Ruisherkku -yrittäjäksi?

Tuleva Ruisherkku-yrittäjä tai yrittäjäpariskunta haluaa takoa kun rauta on kuumaa ja muutoin ottaa rennommin. Yrittäjä viihtyy rockfestivaaleilla ja on valmis työskentelemään pitkälle iltaan, koska kauppa käy pikkutunneilla vilkkaana. Voit pyörittää yhtä tai useampaa myyntipistettä halujesi mukaan. Aktiivisen yrittäjän on mahdollista tehdä kesän aikana koko vuoden tili, tai kasvattaa myyntiä syys- ja hiihtolomasenkien aikana. Myös kiinteän myyntipisteen perustaminen on mahdollista.

Mitä on franchising? Lisätietoja ja Suomessa franchising periaatteella toimivia ketjuja löydät Wikipedian artikkelista.

Lähde mukaan Ruishukan tiimiin kesällä 2017!

Toimimalla nopeasti (ota yhteyttä viimeistään 28.2.2017) pääset kuitenkin tutustumaan Ruishukan elämään jo ensi kesänä. Koe itse kuinka hauskaa festareilla voi olla, kun raha liikkuukin sinulle päin eikä pää ole kiperä sunnuntaina. Haussa ovat franchising yrittäjät etenkin Ouluun ja Itä-Suomeen. Myös Helsingissä ja länsirannikolla on runsaasti tapahtumia tekijää vailla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Hanna Häppölä
hanna(ä)ruisherkku.fi
050-4097628

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url